XXI MARXA-CICLOTURISTA QUEBRANTAHUESOS 2011 (18/06/2011)

El pròxim dia 18 de juny de 2011, es celebrà la XXI Quebrantahuesos. Una de les marxes més importants i amb més participants de tot Espanya. Soms uns quants que estem interessats en anar-hi però abans de fer la pre-inscripció, i perquè ens assegurem que tots hi puguem anar junts i ningú interessat es quedi sense plaça (l’organització fa un sorteig amb totes les persones pre-inscrites, perquè hi ha més inscrits que places disponibles), intentarem pre-inscriure’ns tots junts.

Us explico una mica de que va això de la Quebrantahuesos. És una marxa-cicloturista de 205km de distància, per els que vam fer l’excursió d’Andorra ja sabem de que va això, on s’han de pujar 4 ports de muntanya de mes o menys duresa (Somport, Portalet, Hoz de Jaca i Marie Blanque). La sortida i l’arribada es a Sabiñanigo (Població a 55km d’Osca).

Tots els que estigueu interessats en pre-inscriure-us envieu un correu a en Jordi C. o contacteu amb ell per donar els vostres noms i cognoms, núm. de DNI i email. Tot això abans de dimecres 1 de desembre de 2010 a les 20:00h.

Si voleu més informació o voleu aclarir dubtes, feu un clic aquí.

Perquè us feu una idea, alguna foto de l’any passat: