V Marxa Cicloturista Les Goges 15/05/2011

Aquest passat diumenges, es va disputar la V Marxa Cicloturista Les Goges a la població de Banyoles. El nostre club va estar representat per en Jordi C., Jordi G i l’Imma C.

La marxa es presentava amb un objectiu clar. No fer-se mal amb la carretera tan humida per culpa de la pluja del dissabte i la matinada de dissabte a diumenge.

Així doncs, el tres representants del club, es presentaven a la línea de sortida a les 8:00h puntuals, juntament amb gairebé 400 corredors més.

La sortida molt ràpida i neutralitzada ”d’aquella manera” durant els primers km per no prendre mal per dintre de Banyoles.

En Jordi C., va acusar tots el problemes estomacals de la setmana, i mancat de forces, va decidir realitzar la marxa curta (78km) amb una 15à posició general amb un temps de 2:24:29.

Per l’altre part en Jordi G. i l’Imma C., van fer la llarga (133km) fins al peu de l’inici del port de Rocacorba i lloc on començava la cronoescalada a Rocacorba, amb un total 120km dels 133km totals, amb el mateix temps de 5:10:10.

Classificacions
Fotos cedides per CC Serinyà.