Entrenament per la Trencal'os 2012

Ningú entrena, tothom diu que no però la realitat es ben diferent
Si no, mireu, sortiu un dia per la tarda i sempre veureu algú al damunt de la bici, algun dels Jordis, en Ramoment en Gil en Pare etc etc. Diuen que estan provant la bici, si si, el que estan es fent 4000 m de desnivell i rutes de 3h amb mitjanes de 30, qui els va matricular !!!
Bé, aquest dissabte un servidor i el colega Albert, hem anat a provar les cames, jo ja he vist que les tinc poc fortes, ara la pendent era del 17%. Hem pujat a Falgars (la Coromina) per una carretera emporlanada). Ostres tu quins 3,5Km , semblava que no s'acabes mai. Al final hem fet 127Km i 1750 de desnivell (posava el GPS 5300 calories gastades, no se si es poc o molt)
En Pare, crec que ni ha trencat el suor, i sort d'ell que m'ha estirat ja que a la tornada feia una calor i un vent brutal. Total 6h pedalant que Deu ni do.
Això si hem pujat al santuari de la Mª de Deu de la Salut a demenar que ens ajudi per la "Quebranta", que a mi em fa falta.
Tot sigui per l'entrenament (o provar la bici) digueli com vulguis.
Ara ja estem a punt pel repte de dissabte, jo tinc un objectiu clar, sortir (arrivar depèn de com ho vegi) i disfrutar (com deia en Croiff als jugadors del Barça a Wembley : SALdeFRUTAS, traducció: SAL i DISFRUTA)