Ciclocross Lleida 15/11/2009

Ahir es va disputar la segona prova de la Copa Catalana de Ciclocross, on hi corria en Xavier Roca en la categoria Junior. El matí es presentava amb unes condicions meteorològiques òptimes per la pràctica del ciclisme, amb una temperatura perfecte i sense el vent de la setmana passada.

Però el que semblava un dia perfecte, s’ha espatllat aviat. El circuit era dur i tècnic, on hi havia un tram d’escales interminables i un tram on hi havia moltes i moltes pedres, cosa que no es gaire amigable per les bicicletes. Tant era així, que en Xavier a la primera volta ja ha rebut una estacada mortal punxant la roda i s’ha retirat en vistes de que no aconseguiria res de positiu. El guanyador de la seva categoria ha sigut en Joan Aguilera del Club Ciclista Baix Ter.

Així, doncs, sembla que en Xavier té la negre. Esperem que amb el proper cap de setmana on hi ha descans de Ciclocross, les males estrugances marxin i la mecànica el comenci a respectar de cares a la següent prova del campionat, que es disputarà a Matadepera el diumenge 29/11/2009.