Ciclocross Sant Joan Despí 08/11/2009

Diumenge passat es va disputar la primera prova de la Copa Catalana de Ciclocross, on els 3 Campanars estava representat per el corredor Xavier Roca en la categoria Junior. El matí es presentava dur per les condicions meteorològiques amb molt i molt fred degut al fortíssim vent i els núvols intermitents, que feien que el sol no acabés d’escalfar l’ambient.

En Xavier, desde bon inici va tenir problemes amb el canvi del darrera de la bicicleta, i després de dos parades per canviar de bicicleta, va acabar amb una 7ª posició a poc menys de 5 minuts del primer classificat, Cristian Astals.

Ara ja toca pensar amb la següent prova del campionat, que es disputarà a Lleida el proper diumenge 15/11/2009, més concretament al Bike Park de Gardeny, on els companys del Club Ciclista Terres de Lleida, han preparat un circuit d’uns 2,5km, on l’any passat en Xavier va aconseguir la victòria. Esperem i desitgem que en aquesta propera prova tingui millor sort i la mecànica el respecti.